Manavgat Irmağı ile denizin birleştiği Boğaz mevkiinde bir cesedin bulunduğu ihbarı üzerine, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri harekete geçti.
Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların ihbarıyla ırmaktan çıkartılan erkek cesediyle karşılaştı. Cesedin elindeki cep telefonu dikkat çekti. Yapılan araştırmalar sonucunda cesedin, Cuma gecesi kaybolan Ümit Ejder Korkusuz'a ait olduğu tespit edildi.
Ümit Ejder Korkusuz'un kardeşi, olay yerine gelen polis ekiplerine büyük üzüntü yaşarken, kardeşinin epilepsi hastası olduğunu ve daha önce beyin kanaması geçirdiğini belirtti. Kardeşiyle herhangi bir problemi olmadığını vurgulayan Korkusuz'un kardeşi, büyük ihtimalle ırmak kenarında telefonla konuşurken bir epilepsi krizi geçirdiğini ve ırmağa düşerek boğulmuş olabileceğini ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Ümit Ejder Korkusuz'un ölümüyle ilgili kesin bir sonuca varılması için adli tıp incelemesi yapılacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: