Emekli maaşlarına yapılan zam miktarının belli olmasının ardından, bayram ikramiyesi ödemelerinde de bir artış bekleniyor.
Bakan Işıkhan'dan Emeklilere Müjde
NTV'ye konuşan Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik bayram ikramiyesinin artırılmasına ilişkin olumlu sinyaller verdi. Işıkhan, "Emeklilerimize bir seferlik beş bin lira destek verdik. Emeklilerimiz müsterih olsun. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile gerekli değerlendirmeleri yaparak, gerekli çalışmaları yaparız ve adımları atarız. Emeklilerin talebi var, bu adımı atmaya hazırız" dedi.
Emekli Sayısı Artıyor
Bakan Işıkhan, 2024'ün sonunda emekli sayısının 16 milyon 400 bin olacağını belirtirken, 950 bin EYT'linin tekrar çalışma hayatına döndüğünü de vurguladı.
Emeklilerin Refahını Artıracak Adımlar
Işıkhan, emeklilerin refahını etkileyen unsurları gidereceklerini ve emeklilere birçok alanda ayrıcalıklı hizmetler sunacaklarını da ifade etti.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: