Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde zor günler geçiren Reeder Samsunspor’un genel menajeri Emre Ekim açıklama yaptı. Ekim, “Yönetim kurulumuz, takımımız için elinden geleni yapıyor. Biz Basketbol Süper Ligi’ne çıkarken de bütçe farklılıklarına bakmadan şampiyon olduk. Şimdi de bakmadan bu ligde kalacağız. Burada olmamızdaki en büyük pay sizlerin. Her zaman söylediğim gibi ‘en büyük taraftar başka büyük yok’. 2 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’deki önemli maçımıza herkesi bekliyoruz” diye konuştu.
Emre Ekim: ‘Reeder Samsunspor ligde kalacak’
Reeder Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim, “Biz Basketbol Süper Ligi’ne çıkarken de bütçe farklılıklarına bakmadan şampiyon olduk. Şimdi de bakmadan bu ligde kalacağız” dedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: