Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, konuk olduğu Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın programında samimi açıklamalarda bulundu.
Kapadokya’da yaşadığını belirten Dermancıoğlu, “Mistik tarafını çok algılayamadım ama çok güzel bir yer” diyerek bu bölgedeki deneyimlerini paylaştı. Ayrıca, sahnelediği tek kişilik oyunu Muskat hakkında da bilgiler verdi.

Programda, "Hayatına dair her şeyi unutsan neyi unutmazdın?" sorusuna içtenlikle cevap veren Dermancıoğlu, “Kızımı unutmak istemezdim. Onunla geçirdiğim her anımı hatırlamak isterdim” dedi. Londra’da dedektif karakterini canlandırdığı oyununda karakterin dans figürlerini izleyicilere eğlenceli bir şekilde sundu.
GÜLMEYE VE ŞEFKATE VURGU YAPTI
Gülmenin hayatındaki önemini dile getiren Dermancıoğlu, “Şefkat, sevgi önemli ama gerçekten ruhla gülmek de bana çok yardımcı olan bir şey. Gülmeyi göz ardı ediyoruz, oysa birbirimizi güldürmemiz lazım” diyerek izleyicilere olumlu bir mesaj verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: