Samsunsporlu fanatik taraftar Ertuğrul Bozkurt, işlettiği otoparkı kırmızı-beyaza boyadı. İş yerinin duvarlarına Samsunspor logosu ve pankartlar asan Bozkurt, Samsunspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi
HER YER KIRMIZI BEYAZ
Samsunspor tribünlerinin sevilen simalarından birisi olan Ertuğrul Bozkurt’un, Samsunspor aşktı iş yerine yansıdı. İlkadım ilçesinde işlettiği özel otoparkı kırmızı-beyaz renklerle donatan Bozkurt’un, Samsunspor aşkı görenleri hayran bırakıyor. Otoparkın etrafında bulunan duvarlara Samsunspor logoları ve pankartlar asarak kırmızı ve beyaz renklere boyayan Bozkurt, Samsunspor’a büyük bir tutku ile bağlı olduğunu söyledi.

‘HERKES SAHİP ÇIKMALI’
Samsun’un en büyük markasının Samsunspor olduğunu belirten fanatik Bozkurt, 'Samsunspor bu şehrin en önemli yapısı. Herkesin birlik ve beraberlik içinde sahip çıkması gerekiyor. Taraftarlar tribünleri doldursun, işadamları ve siyasetçiler ise Samsunspor için birlik ve beraberlik içinde hareket etsinler. Başka Samsunspor yok. Çocukluğumdan bu yana büyük bir sevgi ile bağlı olduğum takımımın şu anki durumu beni çok üzüyor’ dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: