2019 yılı fındık hasat sezonunun başladığını anımsatan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, fındık satışı için hazırlık yapan üreticilere fındıklarını emanete vermemeleri konusunda uyardı. Emanete verilen fındıkların piyasadaki arz talep dengesini bozduğunu ifade eden Oda Başkanı Aydemir, "Piyasanın olumsuz etkilenmemesi için ihtiyacımız kadar fındığı pazara indirelim. TMO'nun randevu sistemi açıldı. 21 Ağustos'ta alıma başlıyor. Bizler oda olarak üreticilerimizin randevu alması esnasında yardımcı olmaya hazırız" dedi.
'Fındığı emanete teslim etmeyelim'
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, fındık satışı için hazırlık yapan üreticilere ihtiyacı kadar fındığı pazara indirmesini, emanete vermemelerini istedi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: