Futsal Okullar Arası İl Birinciliği yarı finalinde rakiplerini mağlup etmeyi başaran Atakum Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İlkadım Gazi Anadolu Lisesi finale adını yazdıran ekipler oldu
GAZİ YARI FİNALDE
Futsal Okullar Arası Genç Erkekler İl Birinciliği yarı finalleri dün Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynandı. İlk yarı final maçında İlkadım Gazi Anadolu Lisesi ile Bafra Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Bafra temsilcisi Altuğ'un attığı golle öne geçti. Fakat oyunun kontrolünü ilerleyen dakikalarda eline alan Gazi Anadolu Lisesi üst üste bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip Gazi Anadolu Lisesi, maçı 6-1 kazanarak final biletini cebine koydu.
RECEP TANRIVERDİ'DEN GOL YAĞMURU
İkinci yarı final karşılaşması ile Atakum Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı. Geçen sezonun şampiyonu olan Atakum ekibi maça iyi başladı. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Atakum Recep Tanrıverdi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müsabakayı 9-1 kazanarak finale adını yazdıran ikinci takım oldu. Finale yükselen iki takım Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını da elde etti.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: