Samsunspor haber - Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında lider Galatasaray, Samsunspor’u konuk edecek. Bu zorlu mücadelede her iki takımın asist krallığı yarışındaki iddialı oyuncuları da dikkat çekecek.
SARA VE YAVRU’DAN KRALLIK YARIŞI
Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Gabriel Sara, bu sezon yaptığı 5 asistle takımına önemli katkı sağladı. Samsunspor’un sağ beki Zeki Yavru ise 4 asistle krallık yarışında iddiasını sürdürüyor. Duran toplarda oldukça başarılı olan iki oyuncu, Rams Park’ta takım arkadaşlarına gol fırsatları yaratmak için sahada olacak.
DURAN TOPLARDA USTALIK MÜCADELESİ
Gabriel Sara ve Zeki Yavru hem asist krallığında hem de duran toplardaki ustalıklarıyla öne çıkan isimler olarak dikkat çekiyor. İki takım için de kritik önem taşıyan mücadelede, kimin daha fazla gol fırsatı yaratacağı büyük merak konusu.
Yorumlar
Kalan Karakter: