Samsunspor bir penaltı atışından yararlanamadığı müsabakada deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamladı
BİR PUANLA DÖNDÜK
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Samsunspor deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Karadeniz derbisi karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonu erdi. Samsunspor maçın ilk yarısında da Ayite ile bir penaltı atışından da yararlanamadı. İlk haftalara göre daha iyi bir futbol ortaya koyan Samsunspor, zorlu deplasmandan çıkardığı 1 puanla puanını 9’a çıkardı. Çaykur Rizespor ise puanını 14 yaptı.
AYİTE PENALTI KAÇIRDI
Sahada daha çok mücadele eden Samsunspor, 10. dakikada Ahmet Cebe ile bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 25’te Orhan, yerden sert ve düzgün bir vuruş Çaykur Rizespor’u maçta 1-0 öne geçiren golü attı. 29. dakikada Samsunspor, penaltı kazandı. Atışı kullanan Jonathan'ın şutunda kaleci Gökhan topa iki hamlede sahip oldu.
GOLÜ İKİNCİ YARIDA BULDUK
Maçın ilk yarısı Çaykur Rizespor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Samsunspor aradığı beraberlik golünü ikinci yarıda erken buldu. 49. dakikada kaleci Cihan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Ahmet Cebe'nin vuruşunda top filelere gitti (1-1). 76'da Samudio’nun şutunda top kaleci Furkan'ın eldivenlerinde kaldı. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Fatih TUTAR-RİZE
Yorumlar
Kalan Karakter: