Samsun'da CHP, İYİ Parti, Gelecek ve Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir adaylarını, Gazete Gerçek genel merkezler isimleri açıklamadan bir ay önce yazdı.
Yerel seçim sürecinde partilerin nabzını tutan Gazete Gerçek, muhalefet partilerin Samsun Büyükşehir adaylarını doğru tahmin ederek, büyük bir başarıya imza attı.
AYLAR ÖNCE ADAYLARI YAZDIK
Gazete Gerçek, 21 Aralık'ta yayımladığı haberde, CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının İnşaat Mühendisi Cevat Öncü olacağını yazmıştı. CHP Genel Merkezi ise bu haber sonrası adayın Öncü olduğunu duyurdu. Yine Gazete Gerçek, İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir adayının İmren Nilay Tüfekci olacağını Kasım ve Aralık aylarında yaptığı haberlerle gündeme getirmişti. İYİ Parti Genel Merkezi ise geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Tüfekci olduğunu açıkladı.

ADAYLARI DOĞRU TAHMİN ETTİK
Gazetemiz son olarak Yeniden Refah Partisi'nin Samsun adayının Av. Adem Güney olacağını bir ay önce yazmıştı. Yeniden Refan Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'da Güney'in adaylığını açıklayarak Gazete Gerçek'in haberini doğrulamış oldu. Gazete Gerçek, Gelecek Partisi'nin Samsun Büyükşehir adayının da Mustafa Yeşilyurt olacağını yine bir ay önce ki haberi ile gündeme getirmişti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Yeşilyurt'un ismini de önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: