Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Genç Bafraspor, 2017 - 2018 futbol sezonu için top başı yaparak ilk idmanı gerçekleştirdi.
İLK İDMANI YAPTILAR
Genç Bafraspor, yeni sezonun ilk idmanını antrenörler Cemalettin Arslan ve Adnan Günal'ın eşliğinde gerçekleştirdi. İç ve dış transferde kadroya kattıkları 25 futbolcuyla sezonu açtıklarını belirten Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır, “Geçen sezon Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligi’nden Play-off karşılaşmaların ardından Samsun Süper Amatör Ligi’ne yükselmiş olduk. Geçen sezon bizlere bu güzel anıyı yaşatan şu an kadromuz da devam eden, etmeyen ve emeği geçen futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
HEDEF PROFESYONEL LİGLER
Kulübün ismini değiştirerek Genç Bafraspor adıyla yeni bir sayfa açtıklarına dikkat çeken Yaldır, “İlçemizi ligde üç takımımız temsil edecek. Bizler Genç Bafraspor ailesi olarak 150 bin nüfusa sahip güzel ilçemizi Süper Amatör Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek, sonrada kademe kademe hedeflediğimiz profesyonel liglere adımızı yazdırmak istiyoruz. İnşallah Allah’ım teknik kadromuzu, futbolcu kardeşlerimizi ve yönetimimizi oluşturan arkadaşlarımı utandırmaz” ifadelerini kullandı.
Ebubekir YILMAZ
Yorumlar
Kalan Karakter: