Gönül Dağı'nın Süleyman'ı veda ediyor! Erdal Özyağcılar kimdir? İşte tüm merak edilenler.... Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Süleyman karakteri, Gönül Dağı dizisinden duygusal bir sahneyle ayrıldı.
TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, son bölümüyle izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Diziye Süleyman karakteriyle damga vuran usta oyuncu Erdal Özyağcılar, çocukları Çetin ve Taylan ile vedalaştığı sahnede hayata gözlerini yumdu. Bu veda, hem ekran başındaki izleyicileri hem de sosyal medyayı derinden etkiledi.

VEDA SAHNESİ MİLYONLARI AĞLATTI
Dizinin 191. bölümünde Süleyman’ın ailesiyle helalleştiği anlar, “Her Silip Attığım Benmişim” sözleriyle hafızalara kazındı. Süleyman, yıllar önce ailesinden uzaklaşmasını “büyük bir iş” sanarak hata yaptığını itiraf etti. “Ama sonra anladım ki insan toprağıyla, ailesiyle insanmış” diyen Süleyman, “Ben hepinizi kafamdan silip attığımı sanmıştım. Her silip attığım benmişim” ifadeleriyle hem çocuklarını hem de izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
Karakterin “Sizleri çok hor gördüm… Hakir görülecek kişi benim” sözlerinden sonra çocuklarına “yavrularım” diyerek son nefesini vermesiyle, sahne doruğa ulaştı. Çetin ve Taylan’ın “Baba… Ses ver baba!” feryatları ile Neşet Ertaş’ın “Bakılmaz mı gözden dökülen yaşa” türküsünün duyulması, bölümün en hüzünlü anı olarak hafızalara kazındı.
ERDAL ÖZYAĞCILAR’DAN DUYGUSAL VEDA
Sahnenin yayınlanmasının ardından usta oyuncu Erdal Özyağcılar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Karakterinin fotoğrafıyla birlikte “Ve Süleyman Kaya, tüm sevenlerine hoşçakalın diyooor” notunu paylaşan Özyağcılar, “Ve Süleyman Kayanın masalı bu akşam bitmiiimiş” ifadeleriyle takipçilerine veda etti. Oyuncunun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
ERDAL ÖZYAĞCILAR KİMDİR?
1948 yılında Bursa’da doğan Erdal Özyağcılar, Türk tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının en saygın isimlerinden biridir. Kariyeri boyunca sayısız yapımda rol alan usta sanatçı, özellikle Bizimkiler dizisindeki Şükrü, Yabancı Damat dizisindeki Kahraman ve Elveda Rumeli dizisindeki Sütçü Ramiz karakterleriyle hafızalarda yer etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: