Selena Gomez'in Santa Barbara'daki düğününde, kendisine böbrek bağışlayan Francia Raisa'nın davet edilmemesi, sosyal medyada büyük tepki topladı. Hollywood'un en çok konuşulan düğünlerinden biri olan Selena Gomez ve Benny Blanco'nun Santa Barbara’daki görkemli düğün töreni adeta bir yıldızlar geçidine dönüşürken, bir detay magazin gündemine bomba gibi düştü.
SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ
2017 yılında lupus hastalığı geçiren Selena Gomez'e böbreğini bağışlayan yakın dostu Francia Raisa düğünde yoktu. Francia'nın düğüne davet edilmediği iddia edilmesi üzerine, hayranları ve sosyal medya bu duruma büyük tepki gösterdi.

"ONUR LİSTESİNDE OLMALIYDI"
Düğünde Taylor Swift, Ed Sheeran, Paris Hilton gibi birçok ünlü isim yer alırken, Francia Raisa'nın adının resmi davetli listesinde bulunmaması kafaları karıştırdı.Raisa, her ne kadar düğün zamanı başka yerde olduğunu gösteren paylaşımlar yapsa da sosyal medyada pek çok takipçisi onun isminin "onur listesinde" olması gerektiği yorumunda bulundu.
ARALARINA KARA KEDİ Mİ GİRDİ?
İkilinin geçmişteki yakın dostluğu ve sonrasında Raisa'nın Selena için böbreğini vermesi, aralarındaki ilişkinin ne denli güçlü olduğunu gözler önüne sermişti.Ancak son yıllarda aralarındaki mesafenin arttığı ve Selena'nın 2022'de verdiği bir röportajda sadece Taylor Swift'i gerçek arkadaşı olarak tanımlaması, kafaları karıştırmıştı.

Yorumlar
Kalan Karakter: