Adige Kültür Derneği’nin 2008 yılında kurulduğunu ve derneği proje tabanlı çalışmalarıyla hem Çerkeslerin kültürel yaşamına ait hem de Samsun’un sosyokültürel ve turizmine katkıda bulunduklarını dile getiren dernek başkanı Hatice Özer, yapılan çalışmaların bir çoğunun kalıcı başarılı çalışmalar olduğunu ve bu konserinde bu konsept çerçevesinde planlandığını söyledi. Özer, “Derneğimiz bugüne kadar müze, kültür park, yardımlaşma sandığı, web televizyonu, 2 kitap, 4 konferans, 12 gezi ve 12 etnografik sergi düzenledi. Tüm bunları hayata geçirerek, kurumsal bir yapıya sahip olduğunu, kültür ve sanatın Samsun'daki en etkin kurumlarından biri haline geldiğini ispatlamıştır” dedi.
KONSER 2 TEMMUZ’DA
2 Temmuz’da saat 20.00’de Canik Kültür Merkezi’nde yapılacak konserde Kafdağı ezgileriyle Türkçe ve Çerkesçe şarkılar seslendirilecek. İHA
Gülcan Altan geliyor
Adige Kültür Derneği, Türkçe ve Çerkesçe şarkılar seslendirilecek sanatçı Gülcan Altan’ı Samsunlularla buluşturacak
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: