Samsun Haber - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yangın sonrasında Selyeri Mahallesi'ndeki bir evde incelemelerde bulunmak üzere AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile bir araya geldi.
ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Ev sahibi Kübra Kıllı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Togar, yapılacak çalışmalar hakkında gerekli tespitleri yaptı. Ayrıca, Tekkeköy Belediyesi ekipleri, yangında zarar gören malzemeleri dışarı çıkartarak temizlik çalışmalarına başladı.
TESELLİMİZ CAN KAYBI OLMAMASI
Başkan Togar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herhangi bir can kaybının yaşanmaması tesellisiyle üzerimize düşen görevi yerine getirerek gerekli çalışmaların ardından kısa sürede evi eski haline getireceğiz. Rabbim her türlü afetten muhafaza eylesin." ifadelerine yer verdi.
Kübra ÖKSÜZ
