İkitelli’de sigorta işi ile uğraşan Havzalı Serdal ve Pelin Koç çiftinin çocukları Bertuğ ve Giray Koç’un sünnet merasimlerine katıldı. İkiz katıldığı sünnet merasiminde Havzalılar ile bir araya gelerek uzun süre sohbet etti. Sünnet merasiminde bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz sünnet merasime katılmaktan ötürü duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Bu vesile ile birçok hemşerimizi gördük hasret giderdik ve hasbıhal ettik. Havza’mız, yapılan termal tesis ve Havza OSB’de yapılacak yatırımlar ile daha da büyüyecek. Sizler buralara ekmek için geldiniz ve yerleştiniz. İnşallah bundan sonra ki süreçte gençlerimiz Havza’da kalacak. Hemşerilerimizden isteğimiz memleketinize sahip çıkmanız ve emekli olduğunuzda baba topraklarına dönmeniz. Sünnet olarak erkekliğe adım atan çocuklarımız ülkesine, vatanına, milletine, bu ülkeyi kuranlara saygıyla, sevgiyle bağlı olsunlar, İnsanımızı sevsinler” dedi.
‘Havza yatırımlar ile büyüyecek’
Biz dizi etkinlik ve ziyaret için İstanbul’a bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, hemşerileri tarafından yapılan davet üzerine İkitelli’de sünnet düğününe katılarak hemşerilerinin mutluluklarına orta oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: