Balıkesir'in Susurluk ilçesine bağlı Karapürçek Kırsal Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde yaşanan olay, iki kişi arasında yıllardır süregelen bir husumetin trajik sonuçla noktalanmasına neden oldu.
HUSUMETLİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, A.Ü. (63) ile A.O.G. (66) isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi arasında yaşanan kavgada, A.Ü., yanında bulundurduğu otomatik av tüfeğini çıkararak A.O.G.’ye ateş etti.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİLER
A.O.G.'yi vurduktan sonra A.Ü., aynı silahı kendisine doğrultarak intihar etti. Olay yerine intikal eden emniyet güçleri, iki kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: