Samsun'un Atakum ilçesinde fotoğrafçılık işiyle uğraşan Galatasaray taraftarı Ali Kalyoncu’nun dükkanındaki Icardi ve Osimhen adını verdiği kuşlara, kediler saldırdı.
Icardi ve Osimhen'e saldırı!
Samsun’un Atakum ilçesinde fotoğrafçı dükkanındaki kafesteki kuşlara, kedinin saldırdığı anlar kameraya yansıdı. İş yeri sahibi Ali Kalyoncu (34), “Kuşlarımın adı Icardi ve Osimhen. Ne zaman kapıyı açık bıraksam kediler burada pusuya yatıyor. Onlar için de kapının önünde su ve mamamız var. Onlar artık mamayı yemeye değil de kuşlara göz diktiler” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: