İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Karkucak Alaçam ve Çarşamba ilçelerinde sivil toplum örgütleri başkanları, muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu.
BU ŞEHRİN EVLADAYIM
İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Karkucak, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz, eski belediye başkanlarından Şadi Uyar, Özcan Yılmaz, ALDEF Fehim Gevrek, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez, Şoförler Odası Başkanı Kurtbey Bozkurt ve diğer mahalle muhtarlarının katılımıyla Alaçam Öğretmenevi’nde buluştu. Alaçam ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Karkucak "Siz helal oylarınızla beni meclise gönderirseniz bende alın terim kuruyuncaya kadar size hizmet etmeye devam edeceğim. Ben bu şehrin evladıyım, başka gidecek yerim yok. Samsun'da doğdum Samsun'da büyüdüm son nefesime kadar da bu şehir için çalışmaya devam edeceğim" dedi.
SİZİN DERDİNİZDEN BEN ANLARIM
Çarşamba ilçesinde de esnaf gezileri yapan Karkucak, "Esnaf kardeşlerimiz bizim can damarımızdır. Son iki yıldır ekonomik olarak çektikleri sıkıntıları biliyoruz. Rabbim hepsine kolaylık versin. Aynı zamanda bende bir iş insanıyım, sizin derdinizden ben anlarım. İktidara geldiğimizde bütün sorunlarınızı biz çözeceğiz" diye konuştu.
Haydar ÖZTÜRK
Yorumlar
Kalan Karakter: