İstanbul Ataşehir'de iki grup arasındaki silahlı çatışmada çıktı. Çatışmada, 4 kişi yaralandı. Yaralılardan, birinin durumu ağır.
Olay, saat 22.00 sularında Aşık Veysel Mahallesi 3042. Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada 1'i ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden sonra yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralının tedavisi sürüyor.
ÇEVREDEKİ DÜKKANLAR ZARAR GÖRDÜ
Çatışma sırasında çevredeki bazı dükkanlar da hasar aldı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken, kaçan şahısların yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: