İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Twitter’da açılan #SizBatırdınızBizÇözeceğiz etiketi altında AK Parti hükümetine sert eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen Erhan Usta, “Ya abuk sabuk açıklamaları bırakıp, milletin derdine odaklanın; ya da sandığı getirin, biz gelelim, milletimizi bu iş bilmezlikten çekip kurtaralım” dedi.
‘TARIM BAKANINI GÖREVDEN AL’
Erhan Usta’nın tweetleri şöyle: “Allah aşkına, söyler misin Sayın Erdoğan; saraya doldurduğun bol maaşlı beceriksizlerle, neyi, nasıl çözeceksin? Devleti yönetenler, rakamları eğip bükerek, milletini kandırmaya çalışamaz. Ya abuk sabuk açıklamaları bırakıp, milletin derdine odaklanın ya da sandığı getirin, biz gelelim, milletimizi bu iş bilmezlikten çekip kurtaralım. Bu memlekette, eğer bir hesap kesilecekse, onu Yüce Türk Yargısı keser. O kadar makamının ciddiyetinin farkına var artık. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, böyle abuk sabuk konuşamaz. Kendine gel! Eğer tarımın, bir millî güvenlik sorunu olmasını engellemek istiyorsan ilk olarak işe çiftçimize gün yüzü göstermeyen, Tarım Bakanını görevden almakla başla. Sonrasında da, çiftçimize akıl vermeyi bırak, destek ver.
‘HESAP VERMEK ZORUNDALAR’
Şimdi sormak istiyorum; Bizim devletimiz, öğrencilere yurt yapmaktan aciz midir? Bizim devletimiz, geleceğin mühendisine, doktoruna, avukatına, barınabileceği bir çatı sunmaktan, yoksun mudur? Elbette değil! Barınma sorunu yaşayan, dar gelirli öğrencilerimizi, göz göre göre, FETÖ’nün kucağına itenler, bunun da hesabını vermek zorunda. İYİ Parti iktidarında yurtlar ücretsiz olacak, böylece öğrenciler, almak zorunda oldukları kredileri, yurt parası olarak, KYK’ya geri vermek zorunda kalmayacak. Yurt yemekleri, ücretsiz ve sağlıklı olacak.”
HABER MERKEZİ
Yorumlar
Kalan Karakter: