4 yıllık hizmetlerini değerlendiren Erdoğan Tok, “Vatandaşımızdan aldığımız enerjiyi dev proje ve hizmetlere dönüştürerek İlkadım’a altın çağını yaşatıyoruz” dedi
2014 yerel seçimlerinin ardından 3 Nisan 2014’de ‘İlkadım’ın hizmetkarı olmaya geldik’ diyerek başkanlık mazbatasını teslim alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti belediyecilik anlayışıyla 4 yıl gibi kısa bir sürede dev proje ve hizmetlere imza attı. Tok, “Bundan tam 4 sene önce değerli İlkadımlı kardeşlerim bana bu görevi layık gördüler. Bizler de bu sorumluluğun gereklerini omuzlanarak vatandaşımızın teveccühü için yine onlardan aldığımız enerji ile İlkadım’ı yükselen bir değer haline getirmek için gece gündüz çalıştık. Bizlere oy veren ve ya vermeyen diye bir ayrımı asla yapmadan İlkadım’a hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.
4 YILDA BÜYÜK HİZMETLER
Başkan Erdoğan Tok, 4 yılda yapılan projeleri özetlerken, “Geçtiğimiz 4 yıla baktığımızda gelecek 100 yıla imza atacak eserler yaptığımızı görüyoruz. İlkadım’da yıllardır çözülemeyen sorunlara modern çözümler getirdik ve Samsun’a değer katacak eserler ortaya koymayı amaçladık. Bunlardan biri de 24 yıl sonra ilk kez yapmak bize nasip olduğu İlkadım Yeni Belediye Hizmet Binası oldu. 19 Mayıs 2018’de tamamlanacak yeni hizmet binamız modern yapısı ve modüler mimarisi ile Samsunumuza hizmet edecek” diye konuştu.
MEDENİYET KENTİ İLKADIM
Başkan Tok, “Geleceğe daha umutlu bakabilmek için gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza kendi kültürümüzü, tarihimizi ve sanatımızı öğretmeyi amaçladık. Türk İslam Sanatları Merkezimizde sadece şehrimizden değil diğer illerden de gelen vatandaşlarımızı İstanbul’dan her hafta ders vermek için gelen büyük bir titizlikle belirlenmiş ve alanında uzman eğitmenler tarafından ebru, hüsn-ü hat, tezhip, kaligrafi ve ney gibi sanatların eğitimi ile buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.
FEN İŞLERİMİZDEN REKOR HİZMET
4 yıllık bu süreçte dikkat çeken bir başka başarının da Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirildiğini belirten Tok, “4 yılda 156 bin 640 Ton asfalt, 47 km yeni yol, 286 bin 110 metrekare sathi kaplama, 292 bin 843 metrekare beton kaldırım ve 144 bin 555 metrekare parke taş yol yapılırken daha önce hiçbir dönemde yapılmayan kadar hizmet İlkadımlılarla buluşmuş oldu” şeklinde konuştu.
Resul BEŞİKÇİ
Yorumlar
Kalan Karakter: