İlkadım Belediyesi güreş takımı Türkiye'nin dört bir yanından binlerce sporcunun katıldığı ulusal müsabakalarda başarılara imza atıyor. Genç güreşçiler, İlkadım’ı gururlandırmak için önce 600 sporcunun katılım sağladığı Alaçam Geyikkoşan Yağlı Güreşleri’nde 5 final gerçekleştirdi. Er meydanında gösterdikleri performansla Muhammet Altınörs birinci olarak altın madalya, Alican Hoşaf, Muhammet Ali Kol, Necattin Dere, Fatih Deveci ikinci olarak gümüş madalya, Aşkın Gönültaş, Berke Atlı ise üçüncü olarak bronz madalya ile toplamda 7 madalya ile müsabakaları tamamladı.
GEYİKKOŞAN’DA KURSÜ YAPTILAR
662.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı, İsmail Balaban’ı mağlup ederek kazanan Yusuf Can Zeybek’in katılım sağladığı Ordu/Aybastı Perşembe yaylasında CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligine katılım sağlayan İlkadım Belediyesi güreş takımı sporcularından Muhammed Ali Kol Altın madalya, Necattin Dere, Oğuzhan Kaya ise bronz madalya almaya hak kazandı.
BİR BAŞARIDA JUDODAN
Spordaki başarılarını farklı alanlarda her arenaya taşıyan İlkadım Belediyesi Spor Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk sporunun alt yapısına yönelik Denizli’nin ev sahipliğinde 252 sporcunun katılımı ile Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan “Anadolu Yıldızlar Ligi Final Müsabakaları”nda Samsun ilimizi temsilen katılan İlkadım Belediyesi Judo Takımı, sporcuları 3 üçüncülük ve 1 yedincilik ile kürsüde yerini aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: