UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 play-off turu rövanşında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan KF Shkëndija’da teknik direktör Jeton Beqiri ve futbolcu Sebastjan Spahiu, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kırmızı-siyahlı ekibin teknik patronu Beqiri, rakiplerinin gücüne vurgu yaparak Samsunspor’un en iyi gününde olmamasını umduklarını söyledi.
SAMSUNSPOR’A ÖVGÜ: “CİDDİ VE GELİŞMİŞ BİR TAKIM”
Beqiri, Samsunspor’un son dönemde önemli bir gelişim gösterdiğini belirterek, “Burada olmak benim için büyük bir onur. İlk maçta da söylediğim gibi karşımızda hem ciddi hem de kendini çok geliştirmiş bir takım var. Bu maçı kazanma açısından Samsunspor daha avantajlı görünüyor. Yine de bizim için çok önemli bir karşılaşma” dedi.
“DAHA DEFANSİF BİR OYUN PLANLIYORUZ”
Rövanş maçında daha temkinli bir anlayışla sahada olacaklarını dile getiren Beqiri, “İlk maç bizim için zor geçti. Yarın sahada daha defansif bir yaklaşım sergileyeceğiz. Samsunspor’u detaylı şekilde analiz ettik. Güçlü yönlerini keşfedip buna göre kendi taktiğimizi uygulamaya çalışacağız. Tüm oyuncularımız hazır ve sahada elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
SPAHIU: “YÜZDE 100’ÜMÜZÜ SAHAYA KOYACAĞIZ”
Shkëndija futbolcusu Sebastjan Spahiu ise Samsunspor’un Türkiye’de önemli bir ağırlığa sahip olduğunu vurguladı. İlk maçta istedikleri performansı sergileyemediklerini belirten Spahiu, “Samsunspor gerçekten çok güçlü bir takım ve iyi bir taraftarı var. İlk maçta en iyi günümüzde değildik. Yarın yüzde 100’ümüzü sahaya yansıtacağız. Artık onları daha iyi tanıyoruz. Bizim beklentimiz kendimizden daha büyük. Güzel bir maç olacak ve iyi bir sonuç almak istiyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: