Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Kadıköy’de oynanan mücadelede Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya gelirken, gecenin en çok konuşulan ismi eski sarı-lacivertli golcü Cenk Tosun oldu. Kadıköy’de gerilim: Fenerbahçeli taraftarlardan Cenk Tosun'a ıslıklı protesto... Ara transfer döneminde Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden ve lacivert-beyazlı ekibe imza atan deneyimli forvet, Kadıköy’e rakip forma ile çıktığı ilk maçta tribünlerin sert tepkisiyle karşılaştı.

ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK SINAV
Teknik direktörün tercihiyle mücadeleye ilk 11’de başlayan Cenk Tosun, fizik gücü ve hava toplarındaki etkinliğiyle ön alanda görev yaptı. Ancak Kadıköy tribünleri, sezon ortasında ayrılıp doğrudan lig rakiplerinden birine transfer olmasını unutmadı. Deneyimli futbolcu topa her dokunduğunda yükselen ıslık sesleri, stat atmosferinin tansiyonunu artırdı.
76. DAKİKADA PROTESTO ZİRVEYE ÇIKTI
Karşılaşmanın 76. dakikasında oyundan alınarak yerini Pape Habib Gueye’ye bırakan Cenk Tosun, kenara gelirken tribünlerden yoğun ıslık ve yuhalama sesleri yükseldi. Bazı taraftarların protestosuna alkışla karşılık veren 33 yaşındaki golcünün bu tavrı da tribünlerle gerilimi tırmandırdı.
TRANSFERİN ARKA PLANI TARTIŞMA YARATMIŞTI
Sezon başında büyük beklentilerle transfer edilen Cenk Tosun, Fenerbahçe’de beklenen süreleri bulamayınca devre arasında ayrılık kararı almıştı. Tecrübeli oyuncunun, sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdıktan kısa süre sonra Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Kasımpaşa’ya imza atması, taraftar nezdinde “rakibe gitmek” olarak yorumlanmış ve sosyal medyada sert eleştirilere neden olmuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: