Kahramanmaraş'ta merkez üssü Pazarcık olan 5 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı yaşandı. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.31'da merkez üssü Pazarcık olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenilirken deprem Gaziantep, Adana ve Osmaniye'de de hissedildi.
VATANDAŞLAR KORKUYA KAPILDI
Çevre illerden de hissedilen deprem, özellikle 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarda büyük bir korkuya neden oldu. Yaşanan bu yeni sarsıntı, bölgede yaşayanların tedirginliğini artırdı.
AFAD'DAN UYARILAR
AFAD yetkilileri, bölgedeki fay hatlarının aktif olduğunu ve artçı sarsıntıların devam edebileceği konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşların tedbirli olmaları ve yetkililerin açıklamalarını takip etmeleri gerektiği vurgulandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: