Otomotiv sektörünün bölgedeki güçlü temsilcisi Kamer, ramazan ayı dolayısı ile Toros Gurme Restorant’ta iftar yemeği verdi. Gelenekselleşen iftar yemeğinde, tüm Kamer personeli bir araya geldi. Büyük bir aile yemeği ortamında gerçekleştirilen davete Kamer Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Apaydın, Genel Müdür Oğuz Kolbaşı, tüm birim müdürleri ve çalışan personel katıldı. Samimi ve hoş sohbet ortamında geçen iftar yemeğinin ardından çaylar içilirken, tüm çalışanlar birbirlerine zaman ayırma fırsatı buldu ve günün yorgunluğunu attılar.
GÜÇLÜ BİR PAZAR PAYI VAR
Yemeğin sonunda bir açıklama yapan Genel Müdür Oğuz Kolbaşı, Kamer’in bölgede temsilcisi olduğu sıfır satış ve yetkili serviste Honda ve Hyundai markaları yetkili servis olarak, Man ve Mitsubishi markaları, 2. el otomobilde tüm marka, model araç alım ve satımında ayrıca sigorta acentelikleri konusunda bölgede güçlü ve büyük bir pazar payının olduğunu söyledi.
‘ÇITAYI YÜKSEĞE ÇIKARTIYORUZ’
Otomotiv sektöründe her geçen gün çıtayı daha yükseğe koyarak çalışmalarına devam ettiklerini ve daha büyük başarılar elde edeceklerini ifade eden Genel Müdür Oğuz Kolbaşı, tüm çalışan personelin bireysel ve ekip halinde bu başarılara büyük katkısının olduğunu ifade etti.
KOLBAŞI’DAN TEŞEKKÜR
Genel Müdür Oğuz Kolbaşı, “Tüm çalışan personelimiz ve aileleri dahi markalarımıza ve Kamer’e gönül vermiş kişilerdir. Durum böyle olunca, hedef odaklı başarı kendiliğinden gelmektedir. Bizlerin bu güzel ortamda bir araya gelmemize vesile olan Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Kadir Apaydın’a, yeni konseptiyle Toros Gurme ve profesyonel ekibine; bizleri özel menüleriyle ve sıcak bir ortamda ağırladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: