Samsun’da önceki gün akşam tabancayla vurularak öldürülen 24 yaşındaki Köksal Yılmaz cinayetiyle ilgili olarak boşandığı eşinin kardeşi 21 yaşındaki Mustafa S. ile arkadaşı 25 yaşındaki Mustafa İ. gözaltına alındı
Olay önceki gün İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Köksal Yılmaz, Mustafa S.'nin kız kardeşiyle evlendikten 2 yıl sonra boşanınca aralarında husumet başladı. Köksal Yılmaz önceki gün akşam arkadaşları O.K. (19) ve S.H. (22) ile otomobille gezerken, eski kayınbiraderi Mustafa S. ve Mahmut İ. ile karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma büyüyünce Mustafa S. iddiaya göre tabancayla ateş açarak eski eniştesi Köksal Yılmaz’ı ağır yaraladı.
İTİRAF ETTİ
Mahmut İ. ve Mustafa S. olay yerinden kaçtı. O.K. ve S.H. yaralı arkadaşlarını otomobile alıp Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bıraktıktan sonra korkup kaçtı. Köksal Yılmaz doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüpheliler Mustafa S. ve Mahmut İ. ile ölen Köksal Yılmaz'ı hastanede bırakıp kaçan diğer iki kişiyi kısa sürede yakaladı. Şüphelilerde 2 tabanca ele geçti. Polise ifade veren şüphelilerden Mustafa S., Köksal Yılmaz'ı öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli dün adliyeye sevk edildi.
DHA
Yorumlar
Kalan Karakter: