Belediyeevleri Karşıyakaspor, yeni sezona hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Mithat Kurumahmutoğlu, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Kurumahmutoğlu, “1985 yılında kurulan Belediyeevleri Karşıyaka Spor Kulübü 38 yıldır futbol faaliyetlerini devam ettirmektedir. 2006-2007 sezonunda Belediyeevleri Karşıyaka Spor Kulübü’nün başkanlığına seçilen seçildikten sonra aralıksız 17 yıldır çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Çok zor şartlarda aldığımız futbol kulübümüzle bu süre içinde 3 Türkiye şampiyonasına katılma başarısını gösterdik. Ayrıca 16 kez çeşitli yaş gruplarında şampiyonluk kupasını kazandık” ifadelerini kullandı.
‘AMACIMIZ EĞİTİM’
Kurumahmutoğlu, “Haziran ayında yapılan kongrede ise aramıza yeni arkadaşlar kattık. Afacan AVM’den Aktif Abanoz, fizyoterapist Yusuf Bozkurt ve Tuncay Yedek Parça’dan Ekrem Turhan ile çok daha güçlendik. Yeni ve daha güçlü bir yönetim kurulu kadromuz ile çocuklarımız ve gençlerimize daha iyi şartlarda hizmet vermek, futbolcun tabana yayılmasında daha verimli olmak için elimizden gelenden daha fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz. Bizim amacımız, sportif başarıdan daha çok Türk sporuna karakterli ve yetenekli sporcular kazandırmak” diye konuştu.
YÖNETİCİ OLMAKTAN MUTLULAR
Başkan yardımcısı Fizyoterapist ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi Müdür Yardımcısı Betül Yazıcı Kök ise, “Futbol kulübümüzde bazen abla bazen de anne oluyorum. Bütün kadınlarımıza diyorum ki futbol da olsa idareciliğin cinsiyeti olmaz sizlerde idareci olun. Futbol çok anladığım branş değildi. Bugün iyi ki buradayım diyorum” ifadelerini kullandı. Fizyoterapist Yusuf Bozkurt da, “Sağlıklı ve ahlaklı nesiller yetiştirmek bunun, yanında çocuklarımızı güvenli yerlerde spor yaptırmak için biz de varız dedik” şeklinde konuştu. Tuncay Yedek Parça’dan Ekrem Turhan ise, “Sokaktan bir çocuk kurtarmak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak bizleri çok mutlu ediyor burada bir aile ortamı var” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: