AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti'nin ekonomi alanındaki çalışmalarının yanı sıra belirlenen hedeflere hızla ilerlemektedir. Türkiye'de bütçe kaynakları artık faize değil, vatandaşın hizmetine kullanılmaktadır" dedi
AK Parti Çarşamba 62. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş'ın katılımları ile gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya ayrıca Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, İlçe Koordinatörü Murat Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Ana Kadame, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu ile mahalle başkanları katıldı.
BİRÇOK HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Doğan teşkilat çalışmaları, Başkan Dündar ise belediyenin yapmış olduğu çalışmalar, hizmetler ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verdiler. İlçe ve Belediye Başkanının yapmış oldukları sunumların ardından konuşmasını yapan Milletvekili Köktaş, "Bundan önceki dönemlerimizde sorunlardan değil, çözümlerden beslenen ve büyüyen bir iktidar olduk. Tüm reform ve dönüşüm süreçlerinde gücümüzü, milletimizden ve onun temsilcisi Meclisimizden aldık. AK Parti olarak ülkemiz ve milletimiz için bir çok hizmeti bugüne kadar gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte yine, yeni nesil reformları ve çalışmaları hep birlikte yapacağız. Ülkemizde son 13 yılda çok güzel hizmetler gerçekleştirildi. Çok önemli sanayi hamleleri yapıldı. Ama bunların mutlaka konseptlerini değiştirip, yeni reformlar ve hamleleri hayata geçirmek durumundayız. Gerçekleştirilen reformlar zemininde, inşa edeceğimiz yeni nesil reformlar ile 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir" diye belirtti.
HER YERE HİZMET GÖTÜRMEK KUTSALDIR
2016 yılı bütçesinden en en büyük payı eğitim ve sağlığın aldığını da sözlerine ekleyen Milletvekili Köktaş, "AK Parti'nin ekonomi alanındaki çalışmalarının yanı sıra belirlenen hedeflere hızla ilerlemektedir. Türkiye'de bütçe kaynaklarının artık faize değil, vatandaşın hizmetine kullanılmaktadır. Bu anlamda 2016 yılı bütçesinde en büyük pay eğitime, ardından milletimizin sağlığı için ayrıldığını belirtmek isterim. Bizim için bu ülkenin her köşesine hizmet götürmek kutsaldır. Siyasette bulunuşumuz milletimize, ülkemize hizmet içindir. Milletimizle el elele vererek 13 yılda hem Türkiye'yi hemde Samsun'u nereden nereye taşıdığımızı aziz milletimiz çok iyi bilmektedir. Türkiye'nin büyümesinden, güçlenmesinden, dünya da söz sahibi olmasından rahatsız olanlar bu yüzden ülkemizdeki güven ve istikrar ortamını hedef alıyorlar. Birliğimize, kardeşliğimize, huzur ve güvenliğimize yönelik yapılan insanlık dışı saldırılar ile, evine gitmeye çalışan, otobüs bekleyen masum insanlarımızın canına kast ediyorlar" diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: