Samsun’da sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın önceki akşam sahneye çıktığı kafede saldırıya uğrayarak darp edilmesi olayıyla ilgili 4 kişi polise teslim oldu
Samsun’un Canik ilçesindeki Piazza Alışveriş Merkezi’nin içinde bulunan bir eğlence mekanında önceki akşam meydana gelen olayda, sahneye çıkan Kerimcan Durmaz’ın konserinde olay çıkmış, sanatçı şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı.
ALKIŞLARLA KARŞILANDILAR
Keremcan Durman'ın darp edilmesi ile ilgili dün Irmak Polis Merkezine giden Güney A., Doğukan B., Uğur D. ve Kenan K. polise teslim oldu. Sağlık kontrolü için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen 4 kişi, polis merkezi çıkışında, "Teknoloji canavarlarına sesleniyoruz, devletin her şeyine hakim olabilirler ama Türk gençliğine hakim olamazlar. Tek gözlü canavarlar bilsin. Gençliğimizi i...yaptılar. Bunu herkes bilsin" dediler. Gözaltına alınan gençlerin arkadaşları ise polis aracına bindikleri sırada onları alkışlarla karşıladı.
Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 4 kişi, savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol alınmaları için nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren gençler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: