Oyuncu, dizinin Zeynep karakterinin sözleri üzerinden paylaştığı mesajda, sanatın baskı ve yasaklarla değil, hayatla beslendiğini vurguladı. İşte düzenlenmiş ve yazılmış hali:
Özge Özpirinçci, 'Kızıl Goncalar' Dizisine Ceza Tepkisi
Kızıl Goncalar dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren gündemden düşmüyor. RTÜK tarafından FOX TV'ye verilen idari para cezası ve program durdurma cezalarıyla sık sık karşılaşıyor. Özge Özpirinçci, 'Sandık Kokusu' dizisinde canlandırdığı Karsu karakteri ile tanınan bir oyuncu olarak, RTÜK'ün ceza verdiği Kızıl Goncalar dizisine destek verdi.
Özpirinçci, "Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir" diyerek sanatın özgürlüğüne vurgu yaptı. Zeynep karakterinin dizide sarf ettiği "Olan hep kızlara oluyor" sözüne atıfta bulunarak, sanatın hayatın gerçeklerini yansıttığını ifade etti.
Oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sanat, ilhamını hayattan alır. Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir. Olan hep kızlara olur ama gerçeği de en çıplak haliyle kızlar böyle suratımıza çarpar. Zeynep’in hikayesi elbet seyircisiyle bir şekilde buluşacak ve Zeynep de bize kendi gerçeğini anlatacak…"
Yorumlar
Kalan Karakter: