Kongre takvimi ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, 'Amacımız gençliğin iradesini sandığa yansıtmak ve en demokratik şekilde Kongre ve Kurultayımızı başarıyla sonuçlandırmaktır’ dedi
Yaklaşık 150 bin üyesi bulunan CHP Gençlik Kolları, olağan kurultay için düğmeye bastı. Önce ilçe, ardından da ilk kongrelerini yapacak olan gençler, sonbaharda ise Ankara’daki Gençlik Kurultayı’nda buluşacak. Kongre ve kurultay takvimin açıklanmasının ardından açıklama yapan CHP Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, 'Bu süreç bir ayrışma değil demokratik bir düzlemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün genç neferlerinin yönetim kadrolarına aday olduğu, kişisel hesap ve çıkarların bulunmadığı herkesin önüne koyulan sandık iradesinin tecellisine sadık olduğu bir süreç olacaktır. Amacımız gençliğin iradesini sandığa yansıtmak ve en demokratik şekilde Kongre ve Kurultayımızı başarıyla sonuçlandırmaktır’ dedi.
İŞTE KONGRE TARİHİ
Bulgurcuoğlu, '21 Eylül 2015 ve 26 Ekim 2015 tarihleri arasında Gençlik Kolları İlçe Kongrelerimizi, 2 Kasım 2015 ve 7 Aralık 2015 tarihleri arasında ise Gençlik Kolları İl Kongrelerimizi ve ardından Genel Merkezin belirlediği bir tarih çerçevesinde Gençlik Kolları 14.Olağan Kurultayımızı yaparak Gençlik Kolları Genel Başkanımızı ve Merkez Yönetim Kurulu’muzu belirleyeceğiz. Dev çınarlar ve yeni filizler veren Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan Gençlik Kolları Samsun İl Başkanlığı’nı yaptığım köklü partimizde bu süreçte benim ve yönetim kurulu arkadaşlarımın tutumu, tamamen tüzük ve yönetmelik hükümleri çerçevesinde herkesin şeffaflıklara temsil edilen bir yapıyı şekillendirerek bu süreci tamamlamaktır’ diye konuştu.
Zelfi VURAL
Yorumlar
Kalan Karakter: