Kros İl Birinciliği 1. Ayak yarışında dereceye giren sporcuları tebrik eden Atletizm İl Birincisi Nevzat Helvacı, " Kros mevsimini açmış bulunuyoruz. 16 Ekim 2016 tarihinde, Samsun'da düzenlenecek olan küçükler, yıldızlar kulüpler bölgesel kros ligi 10 ilin katılması ile yapılacaktır" dedi
'ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR'
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün düzenlemiş olduğu Kross İl Birinciliği 1.Ayak yarışları yapıldı. Canik Doğu Park Tartan Koşu Pistinde gerçekleştirilen yarışlara yaklaşık 50 kız 75 erkek sporcu katıldı. Yarışlar, 1997 ile 2004 doğumlu sporcuların katılımıyla, 1000 metre ila 5000 metre aralığında gerçekleştirildi. Kros İl Temsilcisi Nevzat Helvacı, Kros İl Birinciliği 1. Ayak yarışları ile ilgili olarak, "Kros mevsimini açmış bulunuyoruz. Uzun süren antrenman dönemlerinde sporcularımızın ara derecelerini almak, onları güçlendirmek, sporcuları her an yarışmalara hazır bulundurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
FİNAL YARIŞI GAZİANTEP'TE
Helvacı, "16 Ekim 2016 tarihinde, Samsun'da düzenlenecek olan küçükler, yıldızlar kulüpler bölgesel kros ligi 10 ilin katılması ile yapılacaktır. Yarışmalar sonunda birinci kademe puanları ikinci kademe ye taşınacak, ikinci kademede; toplam puanda ilk üçe giren takımlar final yarışmalarına katılacaktır. Takımı olmayan ferdi sporcular arasında ilk 4 sırayı alanlar da yarışmalara katılacaktır. İkinci kademe yarışları 20 Kasım 2016 tarihinde, Rize' de, final yarışları ise 18 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep' te yapılacaktır. Katılan kulüplere başarılar dilerim" diye konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: