Çıkışa geçmek isteyen Ladik Belediyespor, dün konuk ettiği Yeni Amasyaspor'la golsüz berabere kaldı. Turuncu-beyazlılar, taraftarsız oynanan maçta Amasya ekibini adeta elinden kaçırdı
KONTROLLÜ BAŞLADILAR
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta yaşadığı puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan ve tekrar çıkışa geçmek isteyen Ladik Belediyespor, dün Ladik Rahmi Güler Stadı'nda ligin iddialı ekiplerinden Yeni Amasyaspor'u ağırladı. 3 puana ihtiyacı olan iki takım da karşılaşmaya kontrollü bir oyunla başladı. Ladik Belediyespor, ilk yarıda bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve devre arasına golsüz beraberlikle gidildi.
ZİRVE İLE FARK 9'A İNDİ
İkinci yarıya da takımlar ilk devrede olduğu gibi yine kontrollü başladı. Organize ataklarla gol arayan Ladik Belediyespor, aradığını ikinci 45 dakikada da bulamadı. Turuncu-beyazlılar, pozisyonları olumlu sonuçlandırmayınca müsabaka golsüz beraberlikle sona erdi. Ladik Belediyespor, Amasya temsilcisi karşısından aldığı 1 puanla zirve ile arasındaki farkı 9'a indirdi. Temsilcimizde oyuncular kaçan galibiyete üzüldü.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: