Ladik Belediyespor, konuk ettiği Orduspor’u 2-0’lık skorla geçti. Turuncu-beyazlılar üst üste 2 kazanarak ligde 5. sıraya kadar yükseldi
GOL PENALTIDAN GELDİ
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta Ladik Belediyespor, dün Orduspor’u ağırladı. Ladik Rahmi Güler Stadı’nda oynanan maça ev sahibi takım iyi başlayan taraf oldu. Oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren eline geçiren turunucu-beyazlılar rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretti. Karşılaşmanın 30. Dakikasında Ladik Belediyespor’un kazandığı penaltıyı Rahim Dağ gole çevirerek takımının öne geçmesini sağladı. Samsun ekibi devre arasına 1-0’lık üstünlükle gitti.
FARKI İKİYE ÇIKARDI
Ladik Belediyespor ikinci yarıya ise farkı açarak maçı rahat kazanmak adına etkili bir oyunla başladı. Orduspor kalesine yüklenen turuncu-beyazlılar aradığı golü 63. Dakikada Tolga Kara’nın ayağından buldu. Farkı ikiye çıkaran Ladik Belediyespor, Orduspor karşısında bu kez yaptığı iyi savunma ile skoru korumayı başardı. Turuncu-beyazlılar sahadan 2-0 üstün ayrılarak üst üste ikinci maçını da kazandı ve ligde 5. Sıraya yükseldi.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: