Liseli Genç, Kız Meselesinden Bıçaklandı
Samsun’da liseli bir genç, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçakla yaralandı.
Lise son sınıf öğrencisi Sercan K.(18), arkadaşlarıyla birlikte bir kafede otururken telefonla konuşmak için dışarı çıktı. Sercan K., burada daha önceden kavga ettiği O.S.(19) ile karşılaştı. O.S. ve Sercan K. kavga etmeye başladı. Yaşanan kavgada cebinden bıçağı çıkartan O.S., Sercan K.’yi sol bacağından bıçakladı. O.S., 3 kız arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Olayın ardından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi. Yaralıyı almaya gelen ambulans, Gazi Caddesi’nde araç trafiğine takıldı. Trafikteki araçlar kaldırıma çıkarak ambulansa yol verdi. Uzun uğraşlar sonucu olay yerine ulaşan ambulans, yaralı genci alarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Sercan K.’yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan O.S. ise Yunus ekipleri tarafından Kurtuluş Yolu civarında yakalandı. O.S. daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: