Transfer çalışmalarını hız kesmeden Fenerbahçe'de ayrılıkla ilgili bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde eldivenlerini İrfan Can Eğribayat'a kaptıran ve takımdan ayrılmaya sıcak bakan Dominik Livakovic için İngiltere'den sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre sarı-lacivertli yönetim, Livakovic'in Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'a satılması için İngiliz ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.
NUNO ESPİRİTO SANTO ÖZELLİKLE İSTİYOR
The Guardian'ın haberine göre Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i Premier Lig ekibine satmak için Nottingham Forest ile görüşmelerini sürdürüyor. Nuno Espírito Santo, Nottingham Forest kulübünün transfer döneminin sonuna kadar Belçikalı kaleci Matz Sels'e rakip olabilecek yeni bir kaleci transfer etmesi gerektiği konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.
HENÜZ MAÇA ÇIKMADI
30 yaşındaki file bekçisi, teknik direktör Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi elemelerinde ve iç saha maçlarında İrfan Can Eğribayat'ı tercih etmesi nedeniyle bu sezon henüz maça çıkma fırsatı bulamadı.
Yorumlar
Kalan Karakter: