Samsunspor’un İzlandalı sol beki Logi Tomasson, tatil için bulunduğu memleketinde hem geride kalan sezonu değerlendirdi hem de müzik kariyerine dair açıklamalarda bulundu. 'Luigi' takma adıyla rap müzik yapan Tomasson, “Leikurinn er Leikurinn” adlı yeni albümünü yayımladı. Başarılı futbolcu, albümünün kariyerindeki en iyi çalışma olduğunu söyledi.
Logi Tomasson’dan hem Avrupa yorumu hem rap albümü açıklaması
Samsunspor’un genç yeteneği Logi Tomasson, tatil için gittiği İzlanda’da hem takımla geçirdiği başarılı sezonu değerlendirdi hem de 'Luigi' takma adıyla çıkardığı “Leikurinn er Leikurinn” albümünü tanıttı. Türkiye’de yaşamaktan mutlu olduğunu söyleyen Tomasson, yeni albümünü kariyerinin en iyi işi olarak nitelendirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: