19 Mayıs Stadı yanında bulunan Suni Çim Saha ve Yan Çim Saha'da dün 3 maç ertelendi. Müsabakalar ertelenince sahaya gelen oyuncular kartopu oynadı
3 MAÇ ERTELENDİ
Samsun'da kar yağışı nedeniyle düne ertelenen futbol müsabakaları oynanacaktı. Ancak U19 Ligi'nde 19 Mayıs Stadı yanında bulanan yan çim ve suni çim sahalardaki Pınarspor-Büyükşehir Belediyespor, Telekomspor-Kadıköyspor ile Belediyeevleri Karşıyakaspor-Yenidoğanspor maçları yine kar engeline takıldı. İlk müsabakalara çıkan hakemler Gökhan Gündoğar ve Ömür Bozkurt, zemin koşullarının futbol oynamaya müsait olmadığını belirterek müsabakaları başlamadan bitirdi.
İKİNCİ KEZ ERTELENDİ
Maçlar için sahalara gelen oyuncular ise formalarını giymeden verilecek olan kararı bekledi. Hatta bazı oyuncular, kartopu oynayarak zaman geçirdi. Hakemler verdiği erteleme kararının ardından takımlar sahalardan ayrıldı. İkinci kez ertelenen maçlarının hangi tarihlerde oynanacağının TFF Samsun İl Temsilciliği tarafından belirlenerek, önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi. Öte yandan sahalardaki karın erimeye başlaması sevindirdi.
Mustafa ATASEVEN
Yorumlar
Kalan Karakter: