MasterChef All Star'ta Sergen, Esra, Batuhan, Eren ve Eren kıyasıya mücadele etti. Peki 24 Aralık Pazar akşamı yarışmaya veda eden isim kim oldu?
SERGEN POTADA
Haftanın son eleme adayı Sergen oldu. Karnabahar ve muskat kullanarak yaratıcı tabaklarını ortaya koyan yarışmacıların performansı şu şekildeydi:
- Eren: 20 puan
- Eren: 20 puan
- Esra: 17,5 puan
- Sergen: 19 puan
- Batuhan: 19,5 puan
İlk etapta en yüksek puanı alan Eren olurken, en düşük puanı alan Esra oldu.
İKİNCİ ETAP
İkinci etapta Somer şefin tabağı "Baked Alaska" yapan yarışmacılar, toplamda şu puanları aldılar:
- Eren: 37 puan
- Batuhan: 34,5 puan
- Sergen: 43 puan
- Esra: 36,5 puan
Bu hafta elenen isim ise toplam puanlarda en düşük performansı sergileyen Batuhan oldu.

Günün en düşük puanını alarak veda eden Batuhan, şu sözleri dile getirdi:
"Bu sene benim için çok farklı oldu. Gerçekten çok mutluyum. İstediğim kupayı kaçırdım ama daha güzel şeyler elde ettim. Elimden geldiğince çalışmaya devam edeceğim. Sezon kapanışı yapmış oldum, bundan başka pota oyunu yok. All Star döneminde çok iyi bir süreç geçirdim. Hayallerim var, hepsini hayata geçireceğim."
MEHMET ŞEF ÖVDÜ
Mehmet şef ise Batuhan'a övgülerde bulunarak, "Yarıştığın sezonda elimizde bir imkan olsaydı 'yılın genç şef ödülü'nü sana verirdik," dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: