Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ı 3-2 yenerek büyük bir galibiyet elde ettiği maçta sakatlanan Mauro Icardi'nin sezonu kapattığı açıklanmıştı. Tedavi için Arjantin'e dönen yıldız futbolcunun, eşi Wanda Nara ile boşanma kararı aldığı haberleri gündemi sarsmıştı. İtalyan basınında yer alan iddialara göre, Wanda Nara ve Icardi arasında yaşanan büyük kavganın ardından Nara, eşini polise ihbar etti.
WANDA NARA’DAN ŞOKE EDEN İHBAR
Evden çıkmasını isteyen Wanda Nara, eşi Mauro Icardi'nin Buenos Aires'teki malikanesinden ayrılmaması üzerine büyük bir tartışma yaşadı. Corriere Dello Sport'un haberine göre, 37 yaşındaki model, Arjantinli futbolcuyu evden çıkması için ikna etmeye çalıştı, ancak Icardi buna direnince Wanda Nara, polisi arayarak eşinin evde silahlı olduğunu iddia etti. Polis ekipleri eve geldi ve yaklaşık 5 saat boyunca detaylı bir arama yaptı, ancak evde silah bulunamadı.
ICARDI EVİ TERK ETTİ, ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİ
Olayın ardından, Icardi evin dışına çıktı ve sakinleşmek için bir arkadaşının evine yerleşti. Fakat, Wanda Nara dairenin şifresini değiştirince, Icardi eve giremedi. Nara'nın yaptığı açıklamada, Icardi'nin 25 Kasım'a kadar evde kalabileceğini belirterek, evini kısa bir süreliğine başka birine ödünç verdiğini söyledi. Nara, eski eşi Maxi Lopez’e de benzer şekilde davrandığını ve evin kişisel nedenlerle kendisine gerektiğini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: