Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necattin Demirtaş’ın 100. Yıl Bulvarı üzerinde açılan seçim koordinasyon merkezine çok sayıda partili katıldı. Kalabalık gruba seslenen Başkan Demritaş, İlkadımlıların tam desteği ile seçimi kazanacaklarına inandıklarınıu belirterek, 'Sizin desteğinizle bu makamlara geldik, yine sizin desteğinizle bu makamlarda halka hizmet görevimizi sürdüreceğiz. İlkadım’da kazanan biz olacağız’ dedi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış dualarla gerçekleşti.
Mhp 100. Yıl’a Yeni Skm
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Necattin Demirtaş’ın 100. Yıl Bulvarı üzerinde açılan seçim koordinasyon merkezine katılım yoğun oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: