Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı İlkadım Belediyesi yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Aksoy (25) idaresindeki 55 LB 591 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan Dursune Kaya'ya (57) çarptı. Kazada yaya ağır yaralandı. Motosikletiyle takla atarak hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Aksoy ise yardım için yaralı kadının yanına gittiğinde büyük şaşkınlık yaşadı. Sürücü, yaralanın Çatalarmut Mahallesi'nde komşusu Dursune Kaya olduğunu görünce üzüntüsü ikiye katlandı.
Motosiklet sürücüsü ve yaralı kadın ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Dursune Kaya yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan Hasan Aksoy bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Aksoy mahkemece yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Motosiklet kazasında can verdi! Komşusunun ölümüne yol açan şahıs serbest
Samsun'da motosiklet sürücüsünün yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışırken çarparak ölümüne yol açtığı kadın komşusu çıktı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: