Ünlü sunucu Müge Anlı, programında İstanbul Çekmeköy'de uyuşturucu operasyonu sırasında çıkan çatışmanın ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Samsunlu polis memuru Emre Albayrak için başsağlığı dileyerek, isyan etti.

CANLI YAYINDA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Samsunlu polis memuru Emre Albayrak, İstanbul Çekmeköy'de uyuşturucu operasyonu sırasında çıkan çatışmanın ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen şehit düştü. Bu acı olay sonrası tüm ülke yasa bürünürken, Ünlü sunucu Müge Anlı, programında şehit olan Samsunlu polis memuru Emre Albayrak için başsağlığı diledi.

"POLİSE ATEŞ AÇMAK NE DEMEK?"
Anlı yaptığı konuşmasında, "Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Polise, askere kurşun sıkmanında ne manası var. Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Oradaki polis sizin düşmanınız değil. Sizinle şahsi bir durumu yok. Siz eğer uyuşturucuyla ilgiliyseniz polis de oraya gelecek. Sizin bir başka sorununuz olsaydı polis sizin için orada olacaktı. Polise ateş açmak ne demek. bu nasıl bir hainlik, nasıl bir vicdan. Bunu yapanın elleri kırışsın. Ateş yine bir eve düştü. Ve o evi alev alev yakıyor. Ama inanın hepimiz aynı hassasiyeti yaşıyoruz" dedi.
"BİZİM POLİSİMİZİN HİÇ HAKKI YOK"
Anlı ayrıca polislerin haklarının olmadığını belirterek, "Amerikan polisinin bir sürü hakı var. Bizim polisimizin hiç hakkı yok. O polisilerin hepsinin de anası, babası, karısı, çoluğu çocuğu var. Polisin hakları konusunda çalışması gerektiğini düşünüyorum. Diyeceksiniz ki "Müge eşin polis diye söylüyorsun". Evet çünkü eşim polis olmasaydı bu durumu bilemezdim. İnşallah İçişleri Bakanlığımız en kısa sürede bu konuda düzenleme yapar."
Yorumlar
Kalan Karakter: