Samsun Haber - AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen buluşma sonrasında Başkan Mustafa Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"AK Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Samsun Teşkilat Buluşmamızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü ve gerçek belediyecilik anlayışı ile 22 yıldır olduğu gibi çalışmaya, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK belediyeciliğimizi ülkemizin her köşesinde, milletimizin güçlü iradesiyle bir kez daha göstermeye hazırız. Samsun’umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya, şehrimizi her alanda taçlandırmaya devam edeceğiz."

Buluşmaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mehmet Muş, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de katıldı. Başkan Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi anımsatarak, şehirlerine daha fazla hizmet sunmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: