Beşiktaş efsanesi futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Samsunspor'un Beşiktaş karşısında İngiliz devi Manchester City gibi oynadığını söyledi.

Nihat Kahveci, Beşiktaş'ı 2-1 yenen Samsunspor'a övgü dolu sözler sarf etti. Kahveci, "Samsunspor Beşiktaş karşısında İngiliz devi Manchester City gibi oynadı" dedi.
Kontraspor'da konuşan Nihat Kahveci, "İyi konsantre olan ve kendi stadında oynayan Samsunspor’u tebrik ediyorum. Hak ederek kazandılar. İki tane benzer gol attılar; hem çok şık gollerdi. Devre arasında ne yaptılar bilmiyorum ama ikinci yarı bambaşka bir Samsunspor izledik. Manchester City gibi oynadılar. Attıkları goller birbirinden güzeldi. Beşiktaş ise devre arasında maçı bitirmiş gibiydi; perşembe akşamı oynanacak Türkiye Kupası maçı modunda sahaya çıktı ve hiçbir şey yapamadı."
Yorumlar
Kalan Karakter: