Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkisi sahilinde meydana geldi. İstanbul Avcılar'dan Samsun'a tatile gelen Keleş ailesi akrabaları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Ancak, 12 yaşındaki Furkan Keleş, Karadeniz'in azgın sularında boğulma tehlikesi geçirdi. Dalga ve akıntının bulunduğu denizde boğulma tehlikesi geçiren Furkan Keleş'i fark eden enişteleri Yusuf Petek (52), çocuğun yardımına koştu. Bu sırada Yusuf Petek de boğulma tehlikesi geçirdi. Baba Hikmet Keleş (50), oğlunun ve oğlunu kurtarmaya giden akrabasının boğulma tehlikesi geçirdiğini görünce yardımlarına koştu. Baba Keleş de boğulma tehlikesi geçirdi.
Ölümüne Kahraman
Samsun'da serinlemek için Karadeniz'e giren 12 yaşındaki akrabasını kurtarmak isteyen 52 yaşındaki bir kişi boğularak hayatını kaybederken, olayda çocuk ile olaya müdahale eden babası hastanelik oldu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: