Samsun Haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) yeni Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Fatma Aydın, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KARARNAMESİ İLE ATANDI
20 Eylül 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesi ile OMÜ Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aydın, 23 Eylül’de görevi devralmasının ardından YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan mazbatasını aldı.
AYDIN'DAN TEŞEKKÜR VE HEDEFLER
Törende konuşan Rektör Aydın, kendisine bu görevin verilmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YÖK Başkanı Özvar'a teşekkür etti. Görev süresince araştırma, eğitim ve topluma hizmet bilinciyle hareket edeceklerini belirten Aydın, OMÜ'yü daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. "Mazbatamızın OMÜ ailesi için hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
YÖK BAŞKANI'NDAN TEBRİK MESAJI
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Prof. Dr. Aydın’ı tebrik ederek, rektörlük görevinde başarılar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: