Samsun haber - Atakum Kaymakamlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında, öğretmen Bayrak'a özel olarak başarı belgesi hazırlandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda göreve başlayan Kerem Bayrak, öğrencilerine karne dağıtma heyecanını bu belge ile taçlandırdı.
ANNEDEN ALINAN BELGEYLE GURURLANDI
Başarı belgesini annesi Gülten Bayrak'ın elinden alan Kerem Bayrak'ın mutluluğunu anlatan Gülten Bayrak, "Kerem çok büyük bir çaba sarf etti. Tüm zorluklara rağmen sevgiyle ve azimle başarılı bir şekilde ilerledi. Bu belgeyi almak bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Kerem, lise yıllarında benim kontrolümde okula gidiyordu, ancak lise 2'den sonra kendi sorumluluğunu üstlendi. Üniversite eğitimini de başarıyla tamamladı ve ardından KPSS'ye hazırlandı. Atanması ise bizim için büyük bir gurur vesilesi oldu" şeklinde konuştu.
GÜÇLÜ İLETİŞİMLE ÖĞRENCİLERİNE MÜZİK ÖĞRETİYOR
Müzik öğretmeni Kerem Bayrak, öğrencileriyle güçlü bir iletişime sahip olduğunu belirterek, "Dört aylık öğretmenlik sürecimde ilk kez başarı belgesi aldım. Öğrencilerle iletişimimiz çok iyi durumda. Konuşabilen öğrencilerimiz olduğu gibi, konuşma güçlüğü çeken öğrencilerimiz de var. Onlarla iletişim kurma konusunda çeşitli yöntemler deniyorum. Müzik öğretimini ritim çubukları ve akıllı tahta kullanarak gerçekleştiriyorum. Öğrencilerimin müziğe olan ilgisini desteklemeye çalışıyorum. Her bir öğrencimi seviyorum ve yaşadıkları zorlukları anlamaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: